(Android/iOS) Escape Team suurendada žetoonide häkkimist
Mar 11, 2022 13:33:11 GMT -6
Post by nosdesourkerbket on Mar 11, 2022 13:33:11 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Escape Team ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Escape Team IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ suurendada žetoonide häkkimist ▞▞▞
▞▞▞ Escape Team 2022 version ▞▞▞
Lõbus maitse, huvitavad mõistatused ja väärt paar dollarit kogu loo mängimiseks. Muljet avaldas see, et on nii hästi läbimõeldud puslede jagamine tükkideks, et neid videovestluses mängida. Ainus asi, mida ma kritiseeriksin, on see, et mängu lõpusõna pole olemas. Pärast iga mõistatust on dialoog, mis annab teile teada, mis loos toimub, kuid mitte midagi, mis seda pärast võitu lõpetaks.
Lõbus mäng. Mu naine ja mina naudime neid.
Minu grouponi kood ei andnud mulle juurdepääsu kõigile ostetud missioonimängudele. Saatsin mängu arendajale meili ja vähem kui päeva jooksul sain uue lunakoodi ja sain kõik missioonid läbi mängida. See oli suur valik mõistatusi, mida tuli lahendada väga erineva kerguse/raskusastmega. Mõnus kõrvalepõige paigas varjudes.
Beetatestijana mulle meeldis see mäng. Ootame täiustusi ja täiendavat sisu. Kõik paberipõhised pusled olid enamasti leidlikud ja originaalsed.
Vapustav
oli väga lõbus seda mängida, ideaalne pere või sõpradega mänguõhtuks isegi parem kui päris põgenemistoad, sest saate teha palju missioone, võin seda tõesti soovitada inimestele, kes armastavad grupis mänge mängida, see on lõbus kõigile
Suurepärane kohtinguõhtu tegevus!
Escape Team Adventure qsm
Tõeliselt mõnus perele mängida. Pole suutnud ühtki missiooni õigeaegselt täita, viimasel missioonil jäi puudu vaid 28 sekundit.. nii lähedal
Ei taha printida
missioonid on lõbusad, parim osa on võimalus luua oma missioone tasuta! mis viivad selle rakenduse järgmisele tasemele.
Olin enne mängu ametlikku väljaandmist beetatestija ja minu ülevaade põhineb sellel kogemusel. Kui teile meeldivad põgenemistoad või mõistatused üldiselt, sobib see mäng teile suurepäraselt. Meil oli seda lauamänguõhtul väga lõbus mängida. Ringid on lühikesed (30 minutit või vähem), kuid täis palju meelelahutust. Printer, pliiats, teip, käärid on aga nõutavad! Ootan kindlasti uusi missioone, mida proovida!
Kui te ei kavatse vihjetele tugineda, oli see tõesti lõbus! Täpselt paras raskusaste mu sõbrale ja mulle, kes elame põgenemistubades.
Hämmastav. Täis lõbus ja hoidis meid põnevil. Olen siiani mänginud koolitusi 1 ja 2. 2 mängijat. Ja ma arvan, et "Rohkem mängijaid, lõbusam"
Ostsin Grouponilt 4 missiooni, kuid mul oli raskusi kõigi 4 missiooni lunastamisega rakendusest. Saatsin arendajale meili, ta vastas väga kiiresti, et aidata selgitada, mida ma pean kõigi 4 missiooni avamiseks tegema. Me pole veel mänginud, pärast mängimist postitan järelülevaate. 5 tärni klienditeeninduse eest, aitäh Fabian!
Escape Team Dobrodružné dixj
Klienditugi on imeline!
See mäng on liiga keeruline. Igal etapil pole abi ega midagi, mida peate faasi lõpetamiseks tegema.
Tegime peremänguõhtu tasuta missioone ja see meeldis kõigile. Ma ei jõua ära oodata, et saaksin teisi missioone täita. Kasutan seda kindlasti noorterühma üritusel. Loodetavasti näeme varsti rohkem missioone.
Echt toll umgesetzt! Haben innerhalb von etwas über 2 Stunden die derzeit vorhandenen 5 Missionen ( Trainingsmission) gespielt und waren überrascht wie schnell wir uns zurecht gefunden und auch tatsächlich unter Zeitdruck haben gefühlt. Die Rätsel werden tatsächlich schwerer und man muss z.T. ganz schön um die Ecke denken. Ich hoffe jedenfalls darauf das bald neue Missionen kommen und freue mich schon auf die nächsten Runden!
Muud peatükid, mis tulevad pärast udu, tehakse tasuta kättesaadavaks.
Tellisin paki, printisin kõik missioonid välja ja mängisin 2 missiooni. 2 kuud hiljem läksin mängima teist missiooni erinevate sõpradega ja mu lunastuskood enam ei tööta. Isegi kui mu ostul on kirjas, et saan missioone mängida mitu korda kui tahan. Ei, ma ei maksnud palju, aga ma maksin nende missioonide mängimise eest ja ma ei saa seda teha.
Alguses on saadaval piiratud arv missioone, praktiliselt puudub taasesitamine ja iga missioon annab teile raha tagasi. Kõike seda öeldes on täiesti tore maha istuda ja läbi valada. Hindaksin tulevikus rohkem taset madalama tootmisväärtusega ja soodsama hinnaga, kuna need on sisuliselt üks ja tehtud.
See on väga hea, kuid üsna raske mäng. Õige mõtteviisini jõudmiseks kulus veidi kauem aega, kui oleks pidanud minema, enne kui hakkasime kuhugi jõudma. Kokkuvõttes on see raha ja vaeva väärt ning ilmselt ostan teise... kuigi me pole seda veel lõpetanud.
Väga lahe
Pole praegu selle rakendusega rahul. Ostsin oma lunastuskoodi grouponi kaudu ja rakendus ei luba mul neid lunastada. Pärast lunastamisnupu vajutamist läheb mul tühjaks
Tõeliselt lõbus rakendus, suurepärane idee põgenemisstiili kogemuseks kodus ja suurepärane väärtus.Tegime kõik missioonid järjest üle õhtu, see oli lõbus – meid oli neli ja me pidime korra või paar vihjeid kasutama. Üldiselt võin öelda, et raskusaste oli kogu aeg hästi tasakaalustatud ja vajati erinevaid oskusi. Mitmekesisus oli suurem, kui ootasin puslede puhul, mis kõik pidid lõppema numbrikoodiga. Tahaks seda tüüpi rohkem näha!
See on tõesti suurepärane. Meile meeldis!
Oleme siiani teinud ainult õpetust ja 1. missiooni, kuid meile meeldisid need väga ja ootame põnevusega, et saaksime lõpule viia veel 4. Loodan, et nad jätkavad lisamissioonide lisamist, kuna ma arvan, et hinna ja kvaliteedi suhe on suurepärane!Sellise 8-10 dollari eest maksis kõige eest hea 2 ja pool tundi kuni 3 tundi lõbu grupile.
DRAGON VILLAGE -city sim mania Simulácie eqhe
suurepärane gruppidele. ka internetis/ skype kaudu teostatav.
ma armastan seda mängu
Escape Team Περιπέτεια pqpp
See mäng on väga atraktiivne, andke meile n-tasemel rohkem raskusi 😀
Mulle meeldis selle mängu juures kõik. Kõik, välja arvatud vihjed, mis ootavad ees igavesti. Aga peale selle meile meeldis see. ❤👍🏿
Lõbus
Meelelahutuslik ja lõbus. Need muutuvad mängude edenedes raskemaks. Raiskab palju paberit, see on ainuke allakäik.
Suured õnned 🔥
Lõpetasid just selle mõne sõbraga mängimise! Tõesti lõbus ja väljakutseid pakkuv. Iga mõistatuse lahendamine tundub väga hea. Kuigi iga missiooni saab mängida ainult üks kord, on see ainult 99 ¢ eest. Loodetavasti loovad nad tuleviku jaoks rohkem missioone!
Palju nalja
Verrrrrrygoooooood :-)