(Android) Brick Breaker : Space Outlaw feltörni mindet
Mar 11, 2022 13:36:13 GMT -6
Post by nosdesourkerbket on Mar 11, 2022 13:36:13 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brick Breaker : Space Outlaw IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ feltörni mindet ▞▞▞
▞▞▞ Brick Breaker : Space Outlaw 2022 version ▞▞▞
Booooooring
Elmegy
1:74, és imádom ezt a játékot! RAGYOGÓ! CHEERS!BRYZE!Még mindig BRILL!Cheers!VBryzee!E!
szép
Nagyon szeretem ezt a játékot, de nem tudom miért gyűjtünk érméket?? Semmi hasznuk 😂 az érmékért akár valódi pénzt is fizethetsz, de nem tudsz venni velük semmit!
Régi, de jó
😴
Túl sok hirdetés!
Összességében egy szórakoztató kis játék az idő eltöltésére, jó a fizika, de mi a fenére használják az érméket. 17k van és semmi közöm hozzájuk
A legrosszabb játék, amit valaha játszottam, 10 százalékos játék és 90 százalék reklám
Nagyszerű játék, de kérem, hagyja abba az összes hirdetést
Cooking Cafe - šéfkuchař Arkády sai
Reklámok, faff és unalom...Csak egy tisztességes Arkanoid klónt akartam.
Csak tudnám minek lehet az aranyat gyűjteni. Semmit nem lehet venni a shopban. Csak valódi pénzért aranyat. Felesleges elem a játékban. Meg lassú, unalmas pár pálya után, legalább 3-4szeres tempó kellene ,hogy pörögjön, legyen izgalmas,mint mondjuk a flipper.
Lebilincselő és egyszerű szórakozás! További jó munkát!
Szuper játék És elmekönnyítő játék
Brick Breaker : Space Outlaw ஆர்கேட் puy
Ez jó
Wooow, ez a legjobb játék, amit eddig élveztem, remélem, nincs vége. szeretem ezt
Imádom, szabadidőmben játszom, szórakoztató, de a hirdetés
Szeretem. Nagyon hasonlít a Blasterballhoz
Nagyszerű játék, nagyon szórakoztató, de túl sok reklám. Nem szórakoztató, mert minden 2 szint után folyamatosan jelennek meg a hirdetések. Nagyon idegesítő lesz. Néhány hétig játszottam vele, de el kellett távolítanom. Értem én, hogy a fejlesztők így keresnek pénzt, de nem jobb, ha folyamatos a hirdetési bevétel, ahelyett, hogy a túl sok hirdetés miatt elveszítenék a játékosokat. Akárhogyan is. Találok egy másik blaster ball remix típusú játékot kevesebb hozzáadással.. vagy fejlesztek magam. Szia. 1 csillag.
Hsw
Sok alkalmazáshoz Játék közben. De ezen kívül 👌
Téglatörés az biztos. Ha lenne néhány olcsó kozmetikum a bárhoz vagy téglákhoz, akkor azt venném, hogy támogassam a fejlesztőket.
Jó, de hiányzik egy kis szikra, ezért 4 csillagot adtam, nem pedig 5-öt.
Jó játék, a legrosszabb felé haladva kiegészítésekkel .. *
Mohammed Shahzaib
Nem szabványos grafika. Az irányítás valami más. Minden összeomlik, ez megszelídíti a téglatörő iránti szerelmemet, mert gyerekkoromban ez volt a kedvenc játékom
Jó, de jobb lenne a felesleges reklámokat a játék között levenni...
Brick Breaker: Space Outlaw อาร์เคด akm
Brick Breaker : Space Outlaw ஆர்கேட் puy
Eleinte játszható aztán egyfojtában a falam lafagy a játék meg megy tovább. Ha a játék nem akkarja nem lehet játszani rajta.
A Blasterball 3 és az Arkanoid óta az egyik legjobb téglatörő.
Egy játék sem rossz, ha meg kell nézni egy hirdetést, mielőtt elkezdődött volna
Szeretem a teljesítménynövelést és a jutalmakat, amelyek nagyon hasznosak
Mind a 610 szintet teljesítettem. Még egy gratuláló üzenet sincs a végén. Nagyon csalódott vagyok, miután annyi időt fektetett a játékba, hogy a végére érjen. Csak kikapcsolom az adatforgalmat és a Wifi-t a játék elindítása előtt, hogy megszabaduljak az összes hirdetéstől. Az alkalmazás megnyitásakor a Super Box hangja annyira bosszantó és hangos
Túl sok reklám, ami idegesít. A játék grafikája jó, de a hirdetések megnehezítik.
Szia jó
legjobb játék
Brick Breaker: Space Outlaw อาร์เคด akm
ምን ጉድ ነው፣ በጣም እንክብል የሚያባዙት አበዙት። እንዴ፣ ገና ሳልጀምር 3x3x2x3 አገኝና ድምጥማጡን ይጠፋልሣ ገ
Ez a játék NEM egy téglatörő játék. A logó hamis reklám. Ez egy forgókerék játék. Semmi más.
87. szinten a játék összeomlik, és néhány hirdetés is összeomlik
Ez jó 👍
Nagyon nagyon jó játék
Csak tele van reklámokkal, nem tudott szórakozni, nem tudott játszani a játékkal
Rossz,. Rengeteg kiegészítés, ami miatt nem tudom, hogy a játékot maga játszom-e, vagy más játékokat