(Android) Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! kodeerib rohkem vastupidavust
Mar 11, 2022 13:54:55 GMT -6
Post by nosdesourkerbket on Mar 11, 2022 13:54:55 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodeerib rohkem vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! 2022 version ▞▞▞
Fluffy Fall: Hızla Uçarak Tehlikeden Kaçın! Arcade tju
Puudutage nurka ja sa sured
Peaksite andma rohkem võimalusi kuldmüntide saamiseks
Ma armastan seda mängu, see on lõbus
ok, nii et ilmselt ma vihkan seda mängu, selles on nii palju reklaame, mida proovisin osta, nii et annan ühe tärni mulle see rakendus ei meeldi
See ei lase mul mängu saada!!!!!!!!!!!!!😠
See mäng nii armas. Mulle meeldib see mäng
Hungry Dragon 街機 wamu
Kõige ägedam mämg maailmas
Fluffy Fall: Fly Fast to Dodge the Danger! Arkadne igre ngxy
See on mäng, millest olin lapsepõlves kinnisideeks ja mängisin tunde. Kui leidsin mängu mängupoest, olin väga põnevil, et taaselustada toredaid lapsepõlvemälestusi.Mäng on üldiselt täpselt selline, nagu ma seda mäletan, kuid sellel on reklaame üsna sageli, mis on tüütu. Lisaks reklaamidele on see väga lõbus ja saate mängida tunde.
Fluffy Fall: Hızla Uçarak Tehlikeden Kaçın! Arcade phby
Ma vihkan seda, et see varastab mu raha ja krediitkaarditeavet
Ma arvan, et see mäng on tõesti hea. Esiteks ei takista reklaamid. Need annavad häid tasusid, kui otsustate neid vaadata, ja need, mis pole valikulised, on paigutatud üsna kenasti. Samuti on reklaamide eemaldamise hind helde. Teiseks on münte lihtne hankida ja väljakutsed on lõbusad! Rulle saab kiiresti kätte ja lõpuks on mängul suurepärane graafika, tõeliselt armas ja mänguviis on väga hea. Ja see ongi kõik! Minu arvates on see mäng suurepärane ja sellised peaksid olema kõik mängupoe mängud.
Vt lääkas jubedalt
Mäng on alguses tõesti igav, see on väga lõbus, kuid siis mitte üldse
Вау
Fluffy fall on hämmastav tilgutimäng, kus saate koguda kohevaid tegelasi. See muutub kõvaduseks, mida kaugemale jõuate. See on hea mäng reklaamidega, mille saate mõne sekundi pärast sulgeda. Valikuline on võimalus mängule raha kulutada, hankides kohevaid või münte. Samuti on igapäevased vinged väljakutsed, millest saate osa võtta. See on hea mäng aja veetmiseks.
See on lõbus, kuid reklaamid on nii tüütud
kõige armsam mäng, mis kunagi teeb rohkem selliseid mänge
lootbox reklaam lehm
Lõbus mäng, kuid mul on viirus, mis täitis mu telefoni sobimatute piltidega. ÄRGE MÄNGI
Mäng on hea, kuid soovin, et saaksin sõpru kutsuda. Loputusmasin annab mulle duplikaadid.
See ajab lõbusalt aega, kuid muutub pisut üksluiseks. Ma pole kunagi mängule värskendust näinud ja see vajab seda hädasti.
Fluffy Fall: Hızla Uçarak Tehlikeden Kaçın! Arcade phby
Nii armas mäng.Mulle meeldis mäng, see on lihtsalt fantastiline. Mulle meeldib idee ja tegelased. Tegelased on nii nii armsad, nad on kohevad, neil on armsad kutsikasilmad, nad näevad nii armsad välja!!!!!!! Samuti on väljakutseid iga 30 minuti järel. Keerutusratas on ka kena .Parim mäng üldse!!!!
Üli hea mäng nii lihtne ja nii nunnud pallid
Reklaamide laadimine jookseb kokku, väga tüütu
Mäng on lõbus ja annaksin 5 tärni, kuid lisasid on lihtsalt liiga palju. See reklaamib lisade eemaldamist 3 dollari eest, suurepärane, ma tegin seda, ma ei näinud lisamiste arvus mingit vahet. Ma ei saa isegi ülesannet vastu võtta ilma 30-sekundilist lisamist vaatamata. Rikub mängu ära. Ma maksaksin 10 dollarit, kui te lihtsalt lisandeid vähendaksite.Palju.
Väga lõbus. Reklaame on üsna palju, kuid see ei ole nii suur nagu paljud teised mängud. See meenutab mulle väga Crossy Roadi.
See on väga lõbus mäng, mida mängida. Soovitan seda, kui olete kunagi liikvel ja vajate lihtsalt igavuse leevendamist.
norm
Parim mäng kunagi! 😙
Fantastiline mäng. Sellel on põhjus 4,6 tärni. Ma lihtsalt armastan seda. Kohvikud on tõesti imearmsad. Kuid see pole põhjus, miks see mäng mulle meeldib. Mulle meeldib, sest see pole kunagi etteaimatav. Ja see on väga seikluslik. See on igavuse leevendaja ja sobib suurepäraselt nendeks ägedeks pühapäevadeks, mil te ei tunne end igava takistusega mängu mängida. See pole nagu need mängud. See on lihtsalt fantastiline. Ideaalne seiklushimulisele inimesele.
Minu arvustuse langetamine 5 tärnilt 4 tärnile. Mul on endiselt sama hämmastav kogemus, mida saate redigeerimisajaloos vaadata, kuid praegu väga harva. Sellepärast, et iga kord, kui see ütleb "Reklaami laadimine" (see juhtub pärast iga vooru), ei laadi see kunagi reklaami, hoides kogu mängu üleval, ja see häirib mind väga. Nii et kui arendajad selle vea parandaksid, oleksin selle eest väga tänulik. Täname, et lugesite.
Sa ei saa tõesti 250 münti või üle sksksksk ja ma op