(Android/iOS) Matchington Mansion мами много примогеми
Mar 11, 2022 13:58:00 GMT -6
Post by nosdesourkerbket on Mar 11, 2022 13:58:00 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Matchington Mansion ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Matchington Mansion IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами много примогеми ▞▞▞
▞▞▞ Matchington Mansion 2022 version ▞▞▞
Обичам да играя на пъзела, въпреки че някои са предизвикателни, трябва да се постараете доста усилено върху някои от тях, но ако останете с него, играта ви дава печеливш пъзел, без да се налага да имате куп бустери, които не е нужно, с други думи, вие не е нужно да правите покупка в приложението, освен ако не искате.
Matchington Mansion Puzzle fwcr
Надявам се, че няма да ви струва звезди само да поздравите този и онзи или основни действия. Въпреки това, доста невероятно нещо за игра.
Harika bi oyun ama tek sorunu internet olmadan oyun açılmıyor
... Interieurs mit lustigen Accessoires und einzigartigen Möbeln durch die Kombination von Objekten или der Renovierung des Gartens с Matchington Mansion!
Дадох 4 звезди, защото въпреки че е хубава игра, пак не ми харесва колко трудно е другото ниво хехе
твърде трудно
Weg Zoo Mittag шампоан милва
Много яка игра браво
PSG Officiel Sportas vboq
Страхотните нива на играта са страхотни за преминаване благодаря ви за всички страхотни събития, които трябва да изградите и за свободното време най-накрая намерих страхотна игра за игра
Тази игра би била много по-забавна, ако не беше почти невъзможно да се победят определени нива. Без допълнителни ходове вече щях да се откажа и да изтрия тази игра. Не е предизвикателство, когато зависи от шанса какво пада. Тази игра е настроена да изисква да харчите пари, за да продължите да играете, или да отнеме 3 дни, за да преминете ниво.
Последните актуализации направиха играта супер бъгава и бавна. Започна да свири все по-малко
Някои нива са нелепо трудни. Харесвам предизвикателство, но хайде... харча много пари...
Здравейте. Добра игра. Не можеш ли да направиш звезда 2 вместо 1? ще бъде интересно. Освен това цената за закупуване на повече е скъпа. Моля, направете го по-евтино 🙏🏽🙏🏽🙏🏽
Merge Mansion
Добре
Голямо чакане да зареди между нивата
Matchington Malikanesi Bulmaca egbp
изтегляне Block Puzzle Gem
Пълен боклук не си губете времето, за да сваляте съобщение 🤔тръгнах да играя да спечелите една оферта за печелене на токени и края за да не ги получите започнаха да увъртат🤔пълен боклук и загуба на време Не ТЕГЛЕТЕ
Някак скучни и ранните нива са твърде трудни, някои от тях така или иначе
Matchington Mansion.4 187 635 харесвания · 28 106 говорят за това.Decorate your mansion with a match-3 makeover puzzle game! Design new home decor &...
Иска ми се да имаш повече звезди за игра, защото 1 на игра прави играта трудна за изпълнение. Освен това е забавна .Игрите също стават по-трудни Актуализация .. Похарчих стотици долари за тази игра. И когато купувам още монети, за да продължа играта, тя се затваря при мен и се рестартира. Много е досадно и го прави, когато имам още една за вземане 😡😡
Най-лошото в тази игра е, че се опитват да принудят хората да се присъединят към Facebook или Instagram, за да спечелят нещо. Мразя социалните мрежи и никога няма да ги използвам. Също така мразя всички реклами, които се опитват да ви накарат да харчите пари за играта
Никога не пиша рецензии, но е време да отдам на тази игра заслугата, която заслужава. Това сладко, пристрастяващо и с малко предизвикателство ме кара да играя от години! И повече заслуга е на разработчиците/помощта, когато не можах да запазя напредъка си, за да прехвърля напредъка си на ново устройство, беше поправен супер бързо и не загубих всички тези години напредък! Благодаря ви много на всички вас!
Боклук
Добро....
麥琪頓莊園 解謎 nzas
Тази игра става твърде скъпа за игра. Трябва да похарчите твърде много пари за получените награди и/или за повишаване на нивото. Изглежда, че нивата са по-трудни за спечелване, особено ако нямате никакви бустери или $$, за да ги отделите. 1 звезда на игра трябва да се промени на 2 и 3 звезди за трудни и трудни нива. Трябва да има по-големи награди с монети, когато печелите нива. 25+ монети изглеждат толкова незначителни, когато трябва да платите 500 + за 5 допълнителни хода. Прави много трудно покачването на ниво.
Най-накрая изтривам тази игра, след като похарчих много пари (Моя грешка) за това, за да получа нива на преминаване и когато получих prt на Llama. След като използвах всичките си бустери и ething On A Easy Levels не можах да го направя, без значение какво!!! На 3-тия ден каза H???с него. Грабчи на пари!!??
Можете да видите как те поправят това, че искате да закупите артикули за поддръжка. А сумата, която трябва да направите, за да построите имението си, понякога е шега.
Харесвам играта, но има проблем със зареждането на рекламите. Рекламата Black Out Bingo става черна, след което се забива при опит за зареждане за 5 минути. След като приключи опитът за зареждане, той ви дава възможност да гледате видеоклип отново и това се забива. Ако рекламите работеха, нямаше нищо против да ги гледам, за да получа тези 1 или 2 допълнителни хода, за да победя ниво.
изтегляне Matchington Mansion apk най-новата версия ...
Монго гадна игра изопщо нее ентересна😠😡🤬
Добра игра, но не мога да сляза от определени дъски. Досадно! Трудно се получават безплатни игри.
Неговите нива като 1766, които е невъзможно да преминете, без да платите, така че това ми напомня защо спрях да играя тази игра. Гадно е да стигнеш толкова далеч в една игра и след това да останеш без начин да напреднеш и губиш всички награди, които са навременни. Много разочароващо и не играя тези игри, за да съм разочарован!
И аз не мога да се логна
Наистина обичам тази игра. От всички подобни приложения, това е първото, което смятам, че наистина съм постигнал напредък в препроектирането на имението, без да се налага да завършвам много нива. Играта може да бъде доста пристрастяваща. Те имат начин да ме накарат да искам да харча пари за сезонни билети или промоции. Ако лесно се изкушавате да харчите пари за приложения, подгответе се. хаха